ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους συκοφαντήθηκαν και διασύρθηκαν από τα ανώνυμα σχόλια που αναρτήθηκαν κατά καιρούς σε αυτό το blog.

Δηλώνω ότι πολλά από τα σχόλια δεν έπιπταν άμεσα στην αντίληψη μου γιατί φυσικά άλλη είναι η κύρια απασχόλησή μου και η πιο σοβαρή (το ιατρικό λειτούργημα), ενώ το blogging παραμένει χόμπυ, διέξοδος επικοινωνίας και εποικοδομητικού διαλόγου με μη κομπλεξικούς πολίτες του Διδυμοτείχου.

Είμαι στην δυσάρεστη θέση να επιβάλλω "λογοκρισία" στα σχόλια που γράφονται από ανώνυμους στο παραπάνω blog, διότι τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια κατά προσώπων είναι μία άνανδρη επίθεση και στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτε για τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτός ο διαδικτυακός τόπος, όπως ακριβώς περιγράφεται στην προμετωπίδα του.

Πιστεύω ότι οι ανώνυμοι και νοσηροί εγκέφαλοι που με τα σχόλια τους ηθικολογούν και κατηγορούν ασύστολα και χωρίς στοιχεία τις ιδιωτικές στιγμές προσώπων, είναι προβοκάτορες που προσπαθούν να γελοιοποιήσουν και να εκμηδενίσουν την παραπάνω διαδικτυακή τοπική εφημερίδα.

Επικροτώ τον επώνυμο καταγγελτικό λόγο εναντίον αυτών που δεν παράγουν έργο και απαξιώνουν τον ρόλο τους ως τοπικοί άρχοντες, αλλά απορρίπτω τις ανώνυμες, άνανδρες και άδικες συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον ανυπεράσπιστων προσώπων.

Ο τρόπος λογοκρισίας (διαγραφή συκοφαντικών σχολίων) πραγματοποιείται σήμερα γιατί δεν ήταν γνωστή σε μένα η διαδικασία αυτή. Κατανάλωσα πολλές εργατοώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να το πετύχω αυτό. Στην αρχή δεν μπορούσα να το καταφέρω και αποφάσισα να καταργήσω οριστικά το blog, πράγμα που ευτυχώς απέφυγα μετά από συμβουλές για την διαχείριση του ιστολογίου από άλλους εμπειρότερους φίλους bloggers.

Ζητώ για μία άλλη φορά συγγνώμη από αυτούς που θίχτηκαν, άθελά μου.

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: