ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Σιναπίδης Στέφανος

Καρδιολόγος

Υποψήφιος Δήμαρχος
για τον διευρυμένο Δήμο Διδυμοτείχου με τον συνδυασμό
«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ»
Εμπρός για μία υψηλή πολιτική χαμηλού κόστους για το διευρυμένο Διδυμότειχο
.

ΔΕΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
Αγαπητοί δημότες του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου
1)Δεσμευόμαστε και λέμε όχι στις άκρατες ανεξέλεγκτες προεκλογικές σπατάλες, που υπονομεύουν το μέλλον της πόλης και των χωριών μας και καθιστούν τον εκάστοτε δήμαρχο που εκλέγεται με τον παραπάνω τρόπο, όμηρο του κάθε τυχάρπαστου και τον εμποδίζουν να παράγει συλλογικό έργο.
2) Δεσμευόμαστε στο νόμιμο οικονομικό προεκλογικό πλαφόν ως παράταξη που αφορά δαπάνες μόνο για λειτουργικά έξοδα (προβολής, διαφήμισης κλπ) και αποκλείουμε οποιουδήποτε άλλου είδους υπόγειες συναλλαγές. Έτσι να γνωρίζουν από τώρα όλοι οι αυτοί που θα θέλουν να μπουν σε αυτού του είδους τις δοσοληψίες, ότι δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος από τον συνδυασμό μας.
3) Λέμε όχι κατηγορηματικά επιτέλους στο φαύλο κύκλο «ξοδεύουμε λεφτά προεκλογικά, για να αγοράσουμε την δημαρχία και στην συνέχεια δουλεύουμε τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια μετεκλογικά για να αποσβέσουμε αυτά που επενδύσαμε, παραμελώντας φυσικά τα προβλήματα της πόλης».
4) Λέμε όχι κατηγορηματικά και οριστικά στο μοτίβο « Να αγοράζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι τους ψήφους με τα λεφτά των δημοτών».
5)Όχι στους μεταφερόμενους ετεροδημότες και στην οικονομική αφαίμαξη που συνεπάγεται η μετακίνησή τους.
6)Όχι στους μη σκεπτόμενους ετεροδημότες που καθορίζουν το μέλλον της πόλης μας και αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς. Δεν ξοδεύουμε χρήματα για τις μετακινήσεις αυτών.
7)Ο συνδυασμός μας όταν εκλεγεί θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τα συλλογικά προβλήματα του διευρυμένου Δήμου και όχι με ατομικές εξυπηρετήσεις.
8)Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους του Διδυμοτείχου και των χωριών του και δεσμευόμαστε πως κανένας εργαζόμενος στο Δήμο, και κανένας πολίτης ιδιαίτερα ο κοινωνικά ευπαθής, που απολαμβάνει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων (ΚΕΦΟ, «Βοήθεια στο Σπίτι» κλπ) δεν θα εκβιαστεί ούτε θα θιγεί , ανεξάρτητα από την εκλογική προτίμησή και τοποθέτησή του.
9)Όχι στα προεκλογικά ατομικά ρουσφέτια.
10)Τέλος και το σπουδαιότερο, θα παλέψουμε με «νύχια και με δόντια» για να επέλθει πλέον ο εκδημοκρατισμός της μειονότητας. Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους του Διδυμοτείχου , ότι δεν θα ξοδευτεί ούτε ένα Ευρώ για την αρπαγή των ψήφων των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, πράγμα που τους καθιστά πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τους οδηγεί σε μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Ελάτε να πολεμήσουμε και να αγωνιστούμε μαζί.
Έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα ως πολίτες καρπωνόμαστε ελάχιστα από την υπάρχουσα κατάσταση.
Στο κάτω –κάτω το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι οι «αλυσίδες» μας και η μιζέρια μας.


Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Άλμπερτ Αϊνστάιν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Σιναπίδη, μήπως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να αναζητήσετε αξιόλογα στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους (νέους μορφωμένους με οικολογικές ευαισθησίες που να ενδιαφέρονται πραγματικά για τα κοινά) που να πιστεύουν αυτά που εσείς πρεσβεύετε, γιατί πραγματικά το πρόγραμμά σας είναι αυτό που ο κάθε πολίτης θα ήθελε να εφαρμόζεται στον τόπο του. Αλλά, συγχωρέστε με, πολλά από τα στελέχη του συνδυασμού σας δεν ξέρουν καν τι λέει το πρόγραμμα σας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σας άξιζαν πολύ καλύτερα στελέχη.

Ανώνυμος είπε...

Όντως τα στελέχη δεν είχαν το ανάλογο ανάστημα δούλεψε το 3,5 χρόνια και την επόμενη φορά θα είσαι δήμαρχος .Είδη πολλοί το μετάνιωσαν που δεν σε ψήφησαν . Εδώ θα είμαστε λοιπόν εύχομαι να κανείς εποικοδομητική αντιπολίτευση για να σε αναγνωρίσει περισσότερος κόσμος…