ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΠΡΟΣ...

ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Σιναπίδης Στέφανος Καρδιολόγος

Υποψήφιος Δήμαρχος
για τον διευρυμένο Δήμο Διδυμοτείχου

με τον συνδυασμό
«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ»

Αγαπητοί δημότες του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου
Για μία ακόμη φορά βρισκόμαστε λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010. Για μία ακόμη φορά θα κληθούμε να εκλέξουμε τα πρόσωπα εκείνα, που θα μας εκπροσωπούν τα επόμενα χρόνια ως Δήμαρχος και ως Δημοτικό Συμβούλιο.
Σε όλους μας, υπάρχει η ελπίδα ότι αυτή την φορά θαρθεί για τον «Καλλικρατικό» Δήμο του Διδυμοτείχου, κάτι καινούριο πιο ζωντανό και καλύτερο από την προηγούμενη φορά.
Με αίσθημα ευθύνης και πιστεύοντας ότι προσφέρουμε στον τόπο μας, ζητούμε την υποστήριξή σας στον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» που έχει επικεφαλής, τον συμπολίτη μας Ιατρό Καρδιολόγο Σιναπίδη Στέφανο.
Στον συνδυασμό μας συμμετέχουν πρόσωπα νέα, ικανοί επιστήμονες, συμπολίτες μας μορφωμένοι, άφθαρτοι, έντιμοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, αγωνιστές, ανιδιοτελείς, και είναι οι πιο ενδεδειγμένοι για να ενώσουν όλες μαζί τις μαχόμενες δυνάμεις της εργασίας και του πολιτισμού του τόπου μας, σε μία προσπάθεια προώθησης και επίλυσης των προβλημάτων του Διδυμοτείχου των Μεταξάδων και των χωριών μας.
Οι παλιότεροι προσπάθησαν και πρόσφεραν ότι μπορούσαν, που για άλλους ήταν πολύ καλό και για άλλους λιγότερο καλό. Τώρα είναι καιρός να δοθεί η δυνατότητα σε νεότερους να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους, βοηθούμενοι απαραίτητα από τις εμπειρίες των παλαιοτέρων.
Οι συνθήκες και οι περιστάσεις είναι πιο ευνοϊκές και υπέρ των νέων. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι τώρα με τον «Καλλικράτη»για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγονται νέοι ορίζοντες, όπου πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο νέα άτομα με σύγχρονη αντίληψη και ευρύτερο πνεύμα για τα κοινά.
Τις δημοτικές εκλογές του 2010 πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα, ήρεμα και να κρίνουμε τον καθένα αξιοκρατικά.
Καλούμε όλους, έξω από διαφορές και παραταξιακές λογικές, έξω από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες, να συσπειρωθούν γύρω από τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» του Ιατρού Σιναπίδη Στέφανου και με μία ενωμένη και κοινή προσπάθεια να καλυτερέψουμε το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας.
Ποθούμε να εξασφαλιστεί στο Διδυμότειχο και στα χωριά του η συμφιλίωση, η ενότητα, η ηρεμία και όχι οι κομματικές διαφορές και ο φανατισμός.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Δέκα απαντήσεις που σώζουν έναν υποψήφιο για το δήμο Διδυμοτείχου.΄Ένας φανταστικός διάλογος με αγωνιώδεις ερωτήσεις και κυνικές απαντήσεις.Οποιαδήποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστάσεις ειναι περα για περα αληθινή.

1) Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Διδυμοτειχο.Τι προσόντα πρεπει να εχω;
Κανένα προσόν ,αλλά πολύ μεγάλο ποσόν.Μη φοβάσαι όμως αν ακολουθήσεις τα παρακάτω θα κάνεις σιγουρα απόσβεση.

2)Είναι δύσκολο να βρώ τους κατάλληλους ανθρώπους για το συνδυασμό μου;
Αντίθετα ειναι πολύ εύκολο.Ειναι 2-3 καφενεία-μπαρμπουτάδικα και 1-2 κ.λ.μπαρα οπου θα βρεις δημοτικά , κοινοτικά και νομαρχιακά συμβούλια να παίζουν ζάρια και μπουρλότ.

3)Πως θα τους πλησιάσω;
Μην ανησυχείς καθόλου, αν μαθευτεί οτι διαθετεις χρήμα θα σε πλησιασουν αυτοί.

4)Μήπως τους προσβάλλω αν μιλήσω για χρηματισμό;

Αυτό με τον Τοτό το ξέρεις;Ειπαμε να βοήθησουμε αδερφέ αλλά έχουμε και δουλειές.

5)Έστω οτι εκανα τις επαφές και συγκεντρωσα τα καταλληλα ατομα ,τι κάνω τώρα;

Σχεδόν τιποτα ,μόνο θα υπογράφεις επιταγές.Αυτοι ξερουν.Ο μηχανισμός είναι από χρόνια στημένος ,λίγο λάδωμα θέλει μόνο. Μια ερώτηση μόνο τον μαχαλοαρχηγό τον πηρες με το μερος σου;

6)Οχι ,ποιος είναι αυτος;

Ποιος είναι αυτός; Ποιος εισαι εσύ ρε ,που θελεις να βγεις και δημαρχος ; Άκου ποιος είναι αυτός.Ο μαχαλοαρχηγός μαζί με τον αρχαίο φιλοσοφο που δεν μπορούσε να πει το ρο ,θα σε βγάλουν δήμαρχο άσχετε.

7)Μα εχω μαζι μου δασκάλους,τίμιους επαγγελματιες ,τεχνοκράτες

Κι εγώ εχω πονοκέφαλο κι οπως βλεπεις δεν εχω πιει και καφε.Να συνεχίσουμε η αστο να παει..

8)Μα αυτά τα ατομα εχουν τοση δύναμη στην περιοχή;Επηρρεαζουν συνειδήσεις ,κρατουν σε ομηρία ανθρώπους ; Γίνεται αυτό στην περιοχή μας;

Καλα μιλάμε για τελείως....τελειωμένη περίπτωση υποψηφίου.
Τα πράγματα ειναι απλα εχεις βγει δήμαρχος

9)Μα ποτε ;

Ρε φίλε , πήγες στα καφενεία ,έδειξες και εριξες χρήμα ,πηρες μαζί σου τον μαχαλοαρχηγό ,τον αρχαίο φιλοσοφο,είσαι και σίγουρα άσχετος και δε θα σε κάνουν δημαρχο;ημαρτον πια!

10)Ωραία, βγήκα δημαρχος.Ποιες θα είναι οι προτεραιοτητες μου, πως θα στελεχωσω το δημο,πως θα φανω ανταξιος της εμπιστοσύνης του κόσμου;πως;..τι θα κάνω; θα είμαιεπαρκής;..

Το συνεχίζεις βλέπω....Ρε που μπλεξαμε...
Τιποτα δε χρειάζεται να κάνεις ,όλα θα δουλεύουν ρολόι!!!Ασε τους το πηδάλιο!!! Ξερουν αυτοι πως να διοικουν ενα δημο..χρόνια τωρα ,ολα ειναι τακτοποιημένα.
Καμμια υπογραφούλα αν θελεις και κεινο μπορουν δηλαδη αλλα ετσι να λες και συ..Καμμια συνεντευξη , καμμια παρελαση, καμμια περιοδεια στα χωριά(καμμια ομως ,που να τρεχεις τωρα!)
Τετοια πραγματα,απλα,συνηθισμένα .Ασε τους τα δύσκολα τις αναθεσεις εργων,τις αναπτυξιακες εταιρειες,τις δημοτικες επιχειρησεις,τα προβληματα των χωριων του δημου,το οδικο δικτυο ,τους αγροτικους δρομους.
Ξερουν αυτοί.

29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΤΑΜΠΑ-ΤΟΥΜΠΑ
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ