ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ "ΑΚΡΙΤΕΣ"


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.
Ενόψει της εκλογής του νέου Μητροπολίτη για την Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου εκφράζει την επιθυμία του όπως ο νέος μητροπολίτης, να είναι ιεράρχης προερχόμενος από την περιοχή την οποία καλείται να ποιμάνει.


ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σιναπίδης Στέφανος Τσαγκούδης Δήμος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ!ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ"ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ",ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΝΗ ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΘΕΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΥΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ,ΑΜΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ε!!ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ&ΣΕΒΑΣΤΕ ΑΝΘΙΜΕ;ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ,ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ&ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ,ΣΤΗΝ ΞΕΡΗ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΚΤΩΡΑΤΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ "ΔΙ'ΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΘΑΝΕ!!ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΣΠΟΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ?ΗΗΗΗΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ,(ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ)ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!ΑΣ ΜΗ ΠΙΚΡΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ,ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΙΣΕΣ!!!