ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΥΒΡΕΩΝ

Ο συντάκτης όλων των ενυπόγραφων κειμένων που παρουσιάζονται σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τα ανώνυμα κουτσομπολίστικα σχόλια που αναρτούν κάποιοι κακοήθεις. Ο σκοπός του blog μέσω της δημοσιοποίησης και της συστράτευσης των πολιτών, είναι να επιλύσει τα συλλογικά προβλήματα της πόλης και όχι να σπιλώνει πρόσωπα και να ηθικολογεί, όπως κάνουν ορισμένοι ανώνυμοι σχολιαστές.
Ελπίζω στην σοβαρότερη παράθεση σχολίων και επιχειρημάτων από τους αναγνώστες και στην αποφυγή ύβρεων και σχολίων για την ιδιωτική ζωή προσώπων.
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: