ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 11.30π.μ.

ΗΡΩΟΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Διδυμοτείχου «ΚΥΝΟΣΟΦΙΟ» και το Παράρτημα Διδυμοτείχου της Οικολογικής Εταιρείας Έβρου με την χορηγία της Υπερνομαρχίας Ροδόπης-Έβρου, διοργανώνουν παιδική ποδηλατοδρομία με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος των αδέσποτων.
Η αφετηρία της ποδηλατοδρομίας θα γίνει από το Ηρώο Διδυμοτείχου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία.

«Δεν μπορείς να σώσεις κάθε αδέσποτο στον κόσμο, για το ένα όμως που σώζεις αυτό που κάνεις είναι ο κόσμος όλος».

ΖΗΤΟΥΜΕ
1)ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
2) ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ


ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3170/29-7-2003 Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

1 σχόλιο:

Θανάσης είπε...

Άκουσα σήμερα (Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης στην εκπομπή ΄΄ΣΤΑΤΟΥΣ΄΄, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο κύριο Σταύρο Αποστολίδη, τον εκπρόσωπο της ιατρικής ένωσης Διδυμοτείχου κύριο Παπανδρούδη, να αναφέρεται σε πρόβλημα που προκαλείται από αδέσποτα σκυλιά στην πόλη του Διδυμοτείχου, τα οποία όπως είπε συγκεντρώνονται στο δημοτικό σχολείο και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά.

Είπε ότι έχουν σταλεί επιστολές στους αρμόδιους, και ότι οι γονείς είναι αγανακτισμένοι με το πρόβλημα.
Είπε επίσης, ότι είναι απαράδεκτο να περιφέρονται αδέσποτα σκυλιά μέσα σε μια σύγχρονη πόλη. Επίσης ότι νομίζει πως υπάρχει νόμος που προβλέπει την ευθανασία, χωρίς να είναι σίγουρος γι αυτό, είπε ότι δεν προτείνει τέτοια λύση βέβαια, και δεν θα ήθελε να φτάσουν σε σημείο να προβούν σε βίαιες πράξεις αγανακτισμένοι πολίτες.

Ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν επιτρέπεται η ευθανασία, και ότι σύμφωνα με τον νόμο, τα ζώα αφού στειρωθούν αφήνονται ελεύθερα στο χώρο από τον οποίο περισυλλέγησαν. Ο εκπρόσωπος της ιατρικής ένωσης αναρωτήθηκε και σχολίασε ότι θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε πότε θα ψοφήσουν για να….

Επίσης είπε ότι, αντιλαμβάνεται τα φιλοζωικά αισθήματα κάποιων ανθρώπων μεν, αλλά φταίνε που ταΐζουν τα σκυλιά μπροστά στις πόρτες τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται όλα της περιοχής και να δημιουργείται πρόβλημα, και να αγανακτούν οι γείτονες που δεν θέλουν σκυλιά μπροστά στα σπίτια τους. γι αυτό με γεια τους με χαρά τους να τα ταΐζουν αλλά ας πάνε να τα ταΐζουν αλλού.

Γι αυτό, έχουν σταλεί επιστολές στους αρμόδιους, να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Αυτά είπε ο εκπρόσωπος της ιατρικής ένωσης Διδυμοτείχου.

Να αναμένουμε κακοποιήσεις;