ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ

Μία είδηση είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Από την μία είναι προϊόν και από την άλλη εργαλείο. Εξαρτάται από τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι.
Αν την διαχειριστείς ως προϊόν καταναλώνεται αδηφάγα σε στιγμιαίο χρόνο και εκφυλίζεται εκτονώνοντας την δυναμική της.
Αν την διαχειριστείς ως χειρουργικό εργαλείο-νυστέρι "καθαρίζεις" αποστήματα.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Διδυμοτείχου Ανάβασις" παίζει το ρόλο του "νυστεριού" για την αναβάθμιση της πόλης μας.

"ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "

Οι συσπειρωμένες "κοόρτεις" των ενεργών πολιτών του Διδυμοτείχου ξεκινούν από το 2007 έναν δυναμικό υπερασπιστικό και διεκδικητικό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις,για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Ευελπιστούμε στην σιωπηρή υποστήριξη όλων των κατοίκων για την πολιτιστική αναβάθμιση και οικονομική ανέλιξη της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορεστιάδα 16 Μαΐου 2007
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔ.-ΘΡΑΚΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ=ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 4
ΑΡΜΟΔΙΟΣ=Υ/Β ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τ.Κ.=68200 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ=2552023745
ΑΡ. ΠΡΩΤ=9009/20/13-ιε

ΘΕΜΑ= «ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΑΠΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΧΕΤ=1020/4163/1-α από 11-10-2006 Διαταγή σας.

Απαντώντας στην παραπάνω επιστολή σας, σας γνωρίζουμε ότι τα καταγγελλόμενα σε αυτήν εξετάσθηκαν από την Υπηρεσία μας και σας γνωρίζουμε τα παρακάτω.
α) Στην πόλη του Διδυμοτείχου δεν υφίσταται κυκλοφοριακή αναρχία και τα λίγα κυκλοφοριακά προβλήματα που εμφανίζονται, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, οφείλονται στην αύξηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και στην στενότητα των δημοτικών οδών.
β) Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, η υφιστάμενη υπηρεσία μας (Α.Τ. Διδ/χου), διαθέτει καθημερινά, σε σημεία που παρουσιάζουν κυκλοφοριακά προβλήματα, αστυνομικό σκοπό, τροχαία κίνησης για την εξασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας καθώς και περίπολο τροχαίας, όπου διενεργεί ελέγχους και βεβαιώνει τροχονομικές παραβάσεις, ιδιαίτερα σε βάρος οδηγών δικύκλων και παράνομων σταθμεύσεων, εφαρμόζοντας τα νόμιμα σε κάθε κατεύθυνση (αφαίρεση πινακίδων-ακινητοποιήσεις δικύκλων κ.λ.π.).
γ) Ως προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες κ.λ.π.) που καταλαμβάνουν πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα καθώς και στους επαγγελματίες που καταλαμβάνουν-κλείνουν τμήματα δρόμων ή πεζοδρομίων με αυτοσχέδιους τρόπους, βεβαιώνουν παραβάσεις και ενημερώνεται εγγράφως ο Δήμος Διδυμοτείχου για τις δικές του ενέργειες.
δ)Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη την 30-09-2006, επί της διασταύρωσης των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Μπεγέτη (Διδυμότειχο-Έβρου), αναφέρεται ότι η πρόκληση του δεν οφειλόταν σε κυκλοφοριακά προβλήματα αλλά στην απροσεξία και στην απόσπαση της προσοχής του συγκεκριμένου οδηγού.

Ο
Διευθυντής
Σάββας Κυριακίδης
Αστυνομικός Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: